Ljust var det här!

Nu har vi fått ljus! Ja, vi hade väl det innan också i och för sig. Men nu är det såå stor skillnad!

I flera år har vi pratat om att sätta om lysrör i taket på logen. Innan har vi bara haft små armaturer med vanliga glödlampor längs väggarna. Det fungerar ju, men har känts lite för mörkt. Och idag kom de äntligen upp. Lysrören. Och inte nog med det. Elektrikern föreslog att vi skulle sätta en rörelsesensor. Så det gjorde vi. Så skönt! Det är rätt ofta man kommer upp på logen och bär på något och då är det ju extra skönt att slippa leta efter lampknappen i mörkret. Och jag vet inte hur många gånger vi kommit upp från stallet och tittat ut och konstaterat att man glömde släcka på logen… Nu släcker det sig självt.

Nu återstår ”bara” att få upp lite fler eluttag, byta ut till ett lysrör i trappan ner till stallet, sätta upp bänkbelysning i sadelkammaren, sätta upp fler eluttag i sadelkammaren, få upp ytterlampor på ena stallet och ja, ni hör. Det finns mer jobb för elektrikern att ta tag i. Men det får bli när han kommer tillbaka en annan dag. Idag är jag nöjd med det här!

/Pernilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *