Fredagkväll

Fredagkväll med regn och grått. Är ensam hemma ikväll – Stefan är ute och spelar. Själv håller jag på med lite allt möjligt småfixande. Behöver ut och titta till alla vattentunnor nu innan det blir helt mörkt. Hästarna behöver ju ha vatten även om det regnar.
Den här veckan har bara runnit iväg och vädret har inte lockat till utomhusjobb på kvällarna direkt. Hoppas att det blir lite bättre i morgon. Då ska vi ut och byta ut vårt 15 år gamla elrep. Helt otroligt att det hållit så länge – gissar att det vi köper nu kommer behöva bytas betydligt fortare. Hade gärna köpt samma sort som vi hade men det finns inte att köpa längre. Nu har det gamla dock gjort sitt och – åtminstone våra russ – är helt makalösa på att leta upp en liten fläck där det är dålig el och ta sig ut om de får lite tråkigt; läs maten är slut… Känns ju bra att få det fixat innan vintern också.
Trevlig kväll!
Pernilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *