Första sidan uppe!

Alltså, det här kommer ju att ta tid. Men nu är i alla fall en första sida något så när klar – för tillfället. Innehållet på sidorna får komma efter hand. Det är lätt att fastna vid datorn och tiden bara flyger iväg. Men egentligen har jag inte alls tid för det.

Idag har jag hunnit börja så smått med höstrensningen i trädgården. Det är mycket kvar dock. Blev harvat i paddocken också. Den är hopplöst eftersatt sedan flera år egentligen och nu måste vi försöka få den i ordning. Lite nytt grus skulle också behövas, men det får bli till nästa år. Än så länge får det duga med harvning och sedan kratta. Ja, det tar sin lilla tid att kratta 800 kvm paddock kan jag tala om. Men det är nödvändigt. Är lite för mycket småsten just nu som måste bort. När det börjar bli lite för slitet grus så kryper de liksom upp de där 2-3 cm stora.

Stallstädning har också stått på schemat idag. En bit kvar med det, men nu är i alla fall första stallet redo för högtrycksvätten. Äntligen. Borde varit gjort för länge sedan. Men bättre sent…

Nu blir det Kina-mat tror jag 🙂
Trevlig kväll!
Pernilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *